UTA © 2018 

      KØRREFESTIVAL 2018

PROGRAM 2018

Onsdag 1.august:

19.30 Møte med Trine Krogstad Hvesser og PLUS m/Mathilda Röjdemo

 

Torsdag 2.august:

19.30 Møte med Jonas Lund og HJEM

21.30 Kino

 

Fredag 3.august:

19.00 Møte med Jonas Lund og Stig Lindell lovsangsband

Barnemøte med Ingamay Husvik Johnsen i Tinghuset

22.00 Konsert med David Nilsson

00.00 Nattkonsert med Lewi Bergrud

 

Lørdag 4.august:

11.00 SUP Rømskog - Prøv "Stand Up Padling" gratis!

11.00 Bruskassestabling

13.00 Juniormestermøte

14.00 Femkamp

19.00 Møte med Jonas Lund og Michael Nilsen m/band

Barnemøte med Ingamay Husvik Johnsen i Tinghuset

22.00 Konsert med LIN D

00.00 Nattverd

 

Søndag 5.august:

13.00 Møte med Morten og Renate Gjerløw Larsen

 

HOVED-SPONSORER

Priser

Fredag David Nilsson kr 150 (fra og med fylte 13 år)

Lørdag LIN D kr 50 (fra og med fylte 8 år)

kr 200 (fra og med fylte 13 år)

Helgepass kr 300 (fra og med fylte 13 år)

 

Info

 

PLUS

Plus er et ungdomskor fra Rømskog som består av i rundt 20 sprudlende, blide og sangglade ungdommer i alderen 13-20 år. Koret har et variert reportoar med alt fra god, gammel Andre Crouch-gospel til nye sanger fra Oslo Soul Teens. De synger både på norsk og engelsk og har mange sanger med fart og "trøkk", samt noen roligere sanger.

Sangglede, fellesskap og engasjement er viktig i Plus og det formidler de tydelig gjennom sine fengende låter med kristent budskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jonas Lund

Hei! Jonas Lund heter jag och jobbar till vardags som pastor i Värne Alliansförsamling(södra Sverige) och som resepredikant. Jag är gift med Julia och tillsammans har vi barnen Bella, Frank & Jeff.

Jag älskar att umgås med människor och jag älskar att dela min tro på Jesus med människor - den kombinationen är extra bra när man jobbar som pastor. Jag har också en stor passion för engelsk ligafotboll och håller på Everton.

Ser väldigt mycket fram emot att få komma och predika på Körrefestivalen i sommar, var i Römskog och snackade för ett år sen - härliga människor och en härlig plats! Ska bli så roligt att komma tillbaka - hoppas vi ses på Körrefestivalen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Nilsson

David släppte våren 2016 sin debutplatta "You Lead Me All The Way". Den har fått mycket fin respons. Här är bl.a. ett utlåtande från Frank Ådahl: "Alltså du sjunger fantastiskt bra! Och fantastiskt gitarrspel också!! Oj oj... Detta känns fräscht på många plan. Gud har gett dig en gåva, det är helt klart!" //Frank Ådahl.

Musiken rör sig inom singer-songwriter, country, pop och soul. Texterna handlar om Guds kärlek til människan. Gå gärna in ock lyssna på Spotify, eller titta in på hemsidan davidnilssonmusic.com!

David är tvåbarnsfar och bosatt i Karlstad. Utöver musicerandet arbetar han som gitarrlärare, men spelar även piano och trumpet, vilket han också framför på sina konserter. Han har också med sig ett mycket kompetent och medryckande band som lyfter upplevelsen ytterligare! Varmt välkommen att vara med denna kvällen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HJEM

Vi i HJEM är 4 goda vänner som alla tycker mycket om sång och musik. Vi har sjungit tillsammans i flera år, och ser mycket framemot att få delta på årets Kørrefestival!

/Hanna, Jan Harald, Elinor och Marcus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingamay Husvik Johnsen

Jeg heter Ingamay Husvik Johnsen, er 32 år og kommer fra Fosser. Jeg er gift og har tre sønner. Sang, dans og drama er noe som står mitt hjerte nært, og det å kunne dele det jeg brenner for med andre. Jeg er oppvokst med sang og musikk, og vi opptrådte ofte sammen som en familie. Etter hvert kom også interessen for å produsere egne ting, som låter, musikkvideo og musikaler. For 11 år siden startet vi barnekoret Chili, hvor jeg fremdeles er så heldig å få lov til å være kreativ, og jobbe med de fantastiske barna. Det viktigste for meg er at mennesker skal bli bedre kjent med Han som sa "La de små barn komme til meg og hindre dem ikke, for Guds rike hører slike til".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lewi Bergrud

Ønsker du å la deg berøre av musikk? Vil du ha ekte musikkopplevelser som treffer deg midt i hjertet? Da bør du sjekke ut Lewi Bergrud.

Når Lewi entrer scenen er det et musikalsk kinderegg som møter deg. For det første: Får du ikke bakoversveis av Lewis stemme og formidling er du enten følelsesmessig avstumpet eller du mangler rett og slett hår. For det andre serverer Lewi deg melodiøs, sjelfull poprock med både kraft og tyngde, som blir fulgt av sterke tekster om livet. For det tredje får du et musikalsk multitalent som leker seg med både gitarer, bass og tangenter mens han synger fletta av de fleste.

 

Alle liker Lewi. Han kan trollbinde et lyttende publikum i en kirke en torsdag. Påfølgende lørdag kan han få publikum i en mørk, tysk rockeklubb til å hoppe. Jublende. Skrikende. «MEHR! MEHR!»

Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 5 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomskompisen og Stjernekampvinner Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers.

 

I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hver sommer på "Urbane Totninger" - Norges største sommershow.

Du har kanskje sett ham på Beat for Beat. Kan hende så du ham på TV2, med sin fantastiske norske versjon av «Farytales of New York». Og du har garantert sett ham på ei scene i nærheten av deg, som «han sykt gode bassisten som korer som en gud!»

Da Lewi gikk solo for første gang, skrev Oppland Arbeiderblad følgende: «Som vokalist har han for lengst markert seg som en av landets aller, aller sterkeste… låtene hans har refrenger som nekter å fjerne seg fra øregangene…»

 

Lewi er en ærlig artist på alle måter. Det er ikke noe jåleri. Ikke noe juggel. Her er det kvalitet og ekte vare. Og han leverer. Alltid. Det er ingen tvil: Lewi fortjener sitt eget publikum. Og publikum fortjener Lewi. Sjekk ut Lewis nye skive og kom på konsert. Du kommer ikke til å angre. Garantert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIN D

Efter att ha vuxit upp med musiken från barnsben, som resulterat i 6 album (4 med Emmy&Ella, 2 med Alice&Dennis) och ca 200 livespelningar som barnartister i framför allt Sverige och Norge men även i Polen, Brasilien och Kenya, över 1 miljon streams på Spotify tar syskonen Emmy, Ella och Dennis Lindéh nästa steg!

Tillsammans är dom nu LIN D.

 

Syskonen som för övrigt representerar den svenska delen av Børud familien, med Linda Børud som mamma og låtskriver, Lisa Børud er kusine og Ole alltså onkel for å nevne deler av gjengen. Syskontrion satsar för fullt på att ta ett budskap om framtidshopp och tro till sin generation med sin svängiga pop. Singeln ”What a feeling” som släpptes i slutet på 2017 gick direkt in på 1a plats på iTunes topplista. Den medföljande musikvideon streamas också flitigt på youtube.

 

LIN D kommer til festivalen med fullt band og gleder seg til en riktigt fet kveld sammen med publikum!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morten og Renate Gjerløw Larsen

Renate og Morten har levd som frilans-artister i 20 år. Renate er utdannet musikkpedagog v/ Barrat Dues musikkinstitutt i Oslo. Senere har hun blitt kjent både som kordirigent, musikalartist, skuespiller, sanger og show-dame. Hun har vært finalist i Mgp (2008), og deltatt på programmer som «Sommeråpent», «Lyden av lørdag» og «Beat for beat». Siden juni i fjor og frem til mars i år var hun engasjert i giga-suksessen «Les Miserables» på Folketeatret i Oslo som ble sett av ca150 000 mennesker.

 

Morten er skolert sanger igjennom samarbeid med høyskole-pedagog igjennom snart 20 år. Han er kjent som show-mann og show-skaper og har gjort store show i Norge som «The Show must og on» og «The Thrill of Michael Jackson» med totalt 3 års engasjement på Edderkoppen i Oslo, samt turnèer fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

 

I 2013 skjedde noe som enhver familie frykter. En ble alvorlig syk og måtte innlegges for langtidsbehandling. Det var Morten som var syk, og sykdommen heter alkoholisme. Morten ble innlagt på avrusningsklinikk, og han NEKTET å ta imot slik type hjelp og behandling på et sted som hadde et kristent fundament.

Men allikevel, da han nærmet seg «frisk» innså han plutselig at kanskje man kunne be til Gud om hjelp, og det gjorde han. Et ganske håpløst tilfelle ble plutselig til håp og tro, da Morten (etter over 15 års slit og strev) ble fridd fra alkoholens nådeløse lenker, og Renate fikk en «ny» mann, uten å bytte han ut 😊

Til daglig reiser de to nå rundt, både på den profane arena, og på den kristne, og forteller om sine livserfaringer og holder konserter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trine Krogstad Hvesser

Trine Krogstad Hvesser. 2 barn og gift med en knakanes kjekk mann. Bor på Løken og lever familielivet.

Jobber som barne- og familiearbeider i Løken menighet.

Ting jeg er opptatt av: Være ekte, snakke sant om livet og at det er lov å le!