UTA © 2019 

      KØRREFESTIVAL 2018

PROGRAM 2019

Onsdag 31.august:

19.30 Møte med Zoé Skjæraasen. Sang av Ulricke Tørnby Arnesen og Mathilda Röjdemo


Torsdag 1.august:

19.30 Møte med Jonas Lund. Lovsang med Peter Jonehög m/flere  

             

21.30 Kino


Fredag 2.august:

19.00 Møte med Jonas Lund og Stig Lindell lovsangsband

         Barnemøte med Lina Fisk Eide i Tinghuset

22.00 Konsert med A Few Good Men

00.00 Nattkonsert med Torbjørn Dyrud


Lørdag 3.august:

11.00 SUP Rømskog - Prøv "Stand Up Padling" gratis!

11.00 Bruskassestabling

13.00 Juniormestermøte

14.00 Femkamp

19.00 Møte med Jonas Lund og lovsang med Peter Jonehög m/flere  

         Barnemøte med Lina Fisk Eide i Tinghuset

22.00 Konsert med Lewi Bergrud

00.00 Nattverd


Søndag 4.august:

14.00 Konsert med Moments


HOVED-SPONSORER

Priser

Fredag A Few Good Men               kr 200 (fra og med fylte 13 år)

Lørdag Lewi Bergrud                    kr 200 (fra og med fylte 13 år)

Søndag Moments                          kr 100 (fra og med fylte 13 år)


Helgepass                                      kr 500 (fra og med fylte 13 år)


Info


JONAS LUND 

Hei! Jonas Lund heter jag och jobbar till vardags som pastor i Värne Alliansförsamling(södra Sverige) och som resepredikant. Jag är gift med Julia och tillsammans har vi barnen Bella, Frank & Jeff.

Jag älskar att umgås med människor och jag älskar att dela min tro på Jesus med människor - den kombinationen är extra bra när man jobbar som pastor. Jag har också en stor passion för engelsk ligafotboll och håller på Everton.

Ser väldigt mycket fram emot att få komma och predika på Körrefestivalen i sommar, var i Römskog och snackade för ett år sen - härliga människor och en härlig plats! Ska bli så roligt att komma tillbaka - hoppas vi ses på Körrefestivalen!

Lina Fisk Eide

Er en dame på 42 år som har vokst opp på andre sida grensen, i Köla ved Valfjället i Sverige. Der kunne hun ha lært seg å stå på slalom men det ble aldri av. Hun var mer gla i å synge :-). Nå, mange år seinere, bor hun utenfor Haugesund sammen med sin mann Ingar og tre jenter Elsa 10 år, Selma 7,5 år og Amalie 6 år.  Hun jobber i Acta-barn og unge i Normisjon og har vært masse på leir og mye på besøk i kor og annen barnevirksomhet. Hun er også dirigent i et Soul Children-kor og liker å lage litt sanger som hun synger selv. Lina ønsker at alle barn skal få sjansen til å bli kjent med Jesus og si ja til et liv med han. På barnemøtene blir det sang og noe bevegelser, leker og du vil selvfølgelig få høre om Jesus. Kom og bli med!

A Few Good Men

Et nytt landsomspennende ensemble vil evangelisere igjennom «Gaither» !


I august i fjor startet de vokalbandet «A few good men» som løfter frem den verdenskjente musikken fra USA bandet til Bill Gaither: Gaither Vocal Band. Bill Gaither var en av Elvis` nærmeste venner – og skrev flere låter til rockekongen. Deriblant verdens-hit`en «He touched me». Bill Gaither is still going strong, dog har han rundet 80 år. Gaither Vocal Band ble startet på 80-tallet og har fostret flere av USA`s største stemmer innenfor rock-country / southern gospel sjangeren, og Gaither Vocal Band er i dag enda mer populært enn på 80-tallet. De har også fulgt tiden med vesentlig mer «hippe» låter i nåtid enn den gangen de slo igjennom på 80-tallet.


Håvard Gryting er for mange et kjent navn. Artisten har gjort stor suksess gjennom flere tiår både i Melodi Grand Prix, som coach i MGP jr. Han har sunget med noen av de største i Norge, som f.eks. Wenche Myhre og Sissel Kyrkjebø.


Morten Gjerløw Larsen er også kjent for mange, spesielt i Østfold, men han har også gjort flere store show i Oslo og på turnè fra Kristiansand i sør til Alta i nord. «The show must go on» - showet hvor Åge Sten Nilsen var frontfigur, var i over 2 år bekledd av de to ovennevnte solistene sammen. Det var altså her Håvard Gryting og Morten Gjerløw Larsen møtte hverandre. Senere har de jobbet mot et Gaither prosjekt via sitt delte kristen-syn.

I tillegg har de fått med seg to av landets beste kristen-artister: Sindre Røyland og Jens Andreas Kleiven. Førstnevnte har vært nominert til Spellemannsprisen og sistnevnte jobber for tiden med IDOL.


Den nye norske «gaither gruppa» har også fått en henvendelse fra allment riks TV hvor de har takket nei i denne omgang, for å utvikle konsert-pakka mer ferdig. Slikt må også gjøres «LIVE» med konsert erfaring. Da gutta startet opp med konsert på Solbukta 5.8.2018 hadde de kun 1 øvelse samlet med bandet før «showtime». Tilbakemeldingene var fantastiske etter denne konserten, og det spås en lys fremtid for dette nye bandet,- som oppsto i Østfold.

Torbjørn Dyrud

Torbjørn Dyrud har gjennom flere år opparbeidet seg et bredt virke som både musiker, sanger, komponist og teksforfatter.

Vinteren 2018 kom Torbjørn Dyruds andre viseplate ut. "Under sola, gjennom regnet" inneholder ti sanger som bærer i seg mye av det folk forbinder med det gode liv på landet. Musikken er en slags sakral visepop, en amerikana-inspirert Prøysen med en verbal pianist i midten. Låtene hans er personlige og ekte, tekstene er nære, varme, ettertenksomme, underfundige og observante. Sangene handler om kjærlighet og savn, jordbruk og håp, foreldreskap og årstider. Musikken lodder dypt og favner vidt og en kan fornemme kulturlandskapet og den store himmelen over flatbygdene i musikken han lager.
Lewi Bergrud

Ønsker du å la deg berøre av musikk? Vil du ha ekte musikkopplevelser som treffer deg midt i hjertet? Da bør du sjekke ut Lewi Bergrud.


Når Lewi entrer scenen er det et musikalsk kinderegg som møter deg. For det første: Får du ikke bakoversveis av Lewis stemme og formidling er du enten følelsesmessig avstumpet eller du mangler rett og slett hår. For det andre serverer Lewi deg melodiøs, sjelfull poprock med både kraft og tyngde, som blir fulgt av sterke tekster om livet. For det tredje får du et musikalsk multitalent som leker seg med både gitarer, bass og tangenter mens han synger fletta av de fleste.


Alle liker Lewi. Han kan trollbinde et lyttende publikum i en kirke en torsdag. Påfølgende lørdag kan han få publikum i en mørk, tysk rockeklubb til å hoppe. Jublende. Skrikende. «MEHR! MEHR!»


Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 5 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomskompisen og Stjernekampvinner Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers.


I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hver sommer på "Urbane Totninger" - Norges største sommershow.


Du har kanskje sett ham på Beat for Beat. Kan hende så du ham på TV2, med sin fantastiske norske versjon av «Farytales of New York». Og du har garantert sett ham på ei scene i nærheten av deg, som «han sykt gode bassisten som korer som en gud!»


Da Lewi gikk solo for første gang, skrev Oppland Arbeiderblad følgende: «Som vokalist har han for lengst markert seg som en av landets aller, aller sterkeste… låtene hans har refrenger som nekter å fjerne seg fra øregangene…»


Lewi er en ærlig artist på alle måter. Det er ikke noe jåleri. Ikke noe juggel. Her er det kvalitet og ekte vare. Og han leverer. Alltid. Det er ingen tvil: Lewi fortjener sitt eget publikum. Og publikum fortjener Lewi. Sjekk ut Lewis nye skive og kom på konsert. Du kommer ikke til å angre. Garantert.


Moments

Moments of Joy – Why do we sing?

Vil du finne ut mer om hvorfor vi i Gospelkoret Moments synger og hva de gyldne øyeblikkene vi snakker om er?

 

Hvis du tar turen til Kørrefestival i Rømskog søndag 4. august kl. 14.00 , så får du svaret. Da presenterer Gospelkoret Moments med fullt band, "Moments Of JOY"!

 

Vi gleder oss til å gi publikum nye, gylne øyeblikk! Vi vil dele av vår glede, og formidle det gode budskap. Dette gjør vi med ord, toner og glad gospelmusikk, forteller dirigent og leder Anne Kari Moslått.  Hun har dirigert forskjellige kor i over 25 år. Om sangere og musikere i Moments, sier hun at det er virkelig spennende å jobbe med denne dyktige gjengen. De er positive, dyktige og gode å samarbeide med.

 

På konserten får du høre kjente sanger av gospelhelter som f.eks.: Kirk Franklin, Kurt Carr, Andrae Crouch og mange andre. Syng gjerne med hvis du kan sangene – sang er helsefremmende og vi elsker at publikum synger med, forteller en inspirert Moslått.

 

Koret består nå av 20 sangere fra Indre Østfold og Akershus.

I tillegg har koret et meget habilt band som består av Ole-Petter Ellingsen -gitar og kapellmester, Pål-Espen Haugen - piano, Brynjar Hasle –keyboards, Nina Eide – bass og Ketil Henriksen– trommer.

 

Koret har opplevd mye siden det ble startet i Askim Misjonskirke, oktober 2017.De hadde sin første opptreden på Misjonskirken i Askim 3. desember 2017 etter kun 4 øvelser.

 

Når Gospelkoret moments gjester Kørrefestival i august, har koret rukket å synge mange steder: Bjørnstad, Halden, Kongsvinger, Fangekasa, Askim Kirke, Mysen og Øyemark, i tillegg til flere konserter og Gudstjenester i Misjonskirken i Askim.

 

Fra konserter gjennom korets første år har de fått mange positive tilbakemeldinger som f.eks.: "Koret begeistrer", "Så mange flinke solister", "Variabelt og fint repertoar", "For et band" og «det er en helt spesiell god stemning på konsertene deres».

 

Anne Kari Moslått avslutter med at er det ikke noe å lure på!  Ta en tur denne sommerdagen søndag 4.august på konsert og få påfyll av Gospelens glade budskap gjennom fengende rytmer!